Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή gruppe

Η εταιρεία Χατζηγεωργίου Π & Δ Ο.Ε, PDHEmporio , είναι ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1946 από τον Ιωάννη και Μαρία Χατζηγεωργίου και αποτέλεσε μια από τις πρώτες ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες. Σήμερα λειτουργεί, με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και με κεντρικό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τους Πέτρο και Δημήτριο Χατζηγεωργίου συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία και τροφοδοτώντας την εγχώρια και ξένη αγορά, μέσα από το δίκτυο συνεργατών της, με τις μικροσυσκευές Gruppe και Comfort.

Επιπλέον η εταιρεία, αποτελεί επίσημο εισαγωγέα για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά της Ισπανικής εταιρείας CATA, η οποία παράγει φούρνους, απορροφητήρες και εστίες (www.cata.gr) και της Ολλανδικής KLEINAIR, η οποία παράγει εξαρτήματα για κάθε τύπο ηλεκτρικής σκούπας, όπως σακούλες, πέλματα, αρωματικά σκούπας κ.α.


 


Βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων της PdhEmporio που την κάνει αγαπητή στο καταναλωτικό κοινό, αποτελεί το ιδιαίτερο design των συσκευών, οι μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί αλλά και η διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας, μέσα από ένα πλήθος εργαστηριακών δοκιμών που πραγματοποιούνται σε ελληνικά εργαστήρια, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι εφαρμόζονται τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.


 


Μοναδικός στόχος της εταιρείας, είναι ο σεβασμός προς τον καταναλωτή και η απόλυτη ικανοποίηση του. Για τον λόγο αυτό, η PDHEmporio επενδύει στην καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στην αγορά των ηλεκτρικών συσκευών.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν προϊόντα για αυτόν τον κατασκευαστή.