Ταψί Πίτσας Βαθύ 04.90.27 Νο 27 KEYSTONE

04.90.27

Καινούργιο προϊόν

Κατόπιν παραγγελίας / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Διάμετρος 27 εκ.

Ύψος 2,8 εκ.

Υλικό: Αλουμίνιο

Χρώμα: κόκκινο «keystone»

Πάχος: 1,0-1,5 χιλιοστά

6,10 €

Ταψί στρογγυλό αντικολλητικό (σινί) με νέα πιο ολισθηρή επιφάνεια. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα φυτικής ύλης, κατάλληλο για επαγγελματίες

Κατασκευάζεται εδώ στην Ελλάδα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Διαθέτουμε τα περισσότερα μεγέθη στην αγορά

Ιδανικό για πίτσα και πίτες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 

Πριν από την πρώτη χρήση πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι. Πριν μαγειρέψετε για πρώτη φορά, αλείψτε το σκεύος με λίγο λάδι ή βούτυρο. Συνιστούμε να επαναλαμβάνετε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο έτσι ώστε να διατηρηθεί η ανθεκτικότητα του σκεύους στο μέγιστο.

Μην υπερθερμαίνετε το σκεύος όταν είναι άδειο. Το σκεύος έχει κατασκευαστεί για να αντέχει τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας. Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής προτιμήστε να αφήνετε να κρυώνει προτού το πλένετε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιείτε μόνο ξύλινα, πλαστικά ή εργαλεία από σιλικόνη για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της αντικολλητικής επίστρωσης. Μην κόβετε το φαγητό μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Συνίσταται όμως το πλύσιμο στο χέρι με υγρό σαπούνι και μαλακό σφουγγάρι ώστε να διατηρηθεί η απόδοση της αντικολλητικής επίστρωσης και η εμφάνισή του. Μην αφήνετε φαγητό ή υγρό που περιέχει αλάτι μέσα στο σκεύος για αρκετή ώρα.

Related Products